Katrine, A Hymn For Lily

Katrine Kjeldskov Jensen ∙ Vokal

Med en utrolig nysgerrighed til at udforske stemmen og dens muligheder udtrykker hun salmerne på en særegen måde med en dragende nerve og intensitet. Hun fortolker salmerne med stor respekt for deres udgangspunkt og budskab. Hun er født i 1993 og har sunget siden, hun var helt lille. Siden 2015 har hun studeret ved Syddansk Musikkonservatorium, hvorfra hun også har sin bachelor. Katrine er velbevandret i mange forskellige musikalske genrer og sammehænge. Derudover har hun i en årrække også sunget i kirkekor, og hun har derfor en god forståelse for salmernes oprindelse og musikalske udgangspunkt. Både som kirkesanger og ved koncerter modtager Katrine gang på gang ros for hendes indlevelse i musikken samt hendes nærvær på scenen.

Mikkel, A Hymn For Lily

Mikkel Rosendahl Möglich ∙ Trommer

Med stor erfaring og musikalsk sans bidrager Mikkel til musikken med en ro og dybde, der berører både musikere og publikum. Hans musikalitet er bjergtagende, og der falder aldrig et slag ved siden af. Han er født i 1986 og slog sine første slag på et trommesæt, da han var 6 år gammel. Allerede 2 år efter spillede han sin første koncert. Siden dengang er det blevet til et hav af koncerter og indspilninger i alle musikkens afskygninger og farver. Som trommeslager mestrer han alle koncertplatforme fra helt små intime scener, klangfyldige kirkerum til helt store scener. Han har spillet i kirker stort set hele sit liv og nyder at udtrykke sig i spil med salmerne. Han er en musikalsk fryd for både musikere og publikum. Derudover er Mikkel uddannet cand. Musicae med speciale i trommer fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.

Adam, A Hymn For Lily

Adam Møller Bjerrum ∙ Tangenter

Med et overblik og en musikalsk frihed på klaveret der spænder fra dybeste til lyseste tone, overrasker han gang på gang med sine smukke og dragende harmonier og melodier. En sand troldmand bag tangenterne, der kan tryllebinde hvem som helst, der lytter på. Han er født i 1990 og har indtil sin opstart på Musikalsk Grundkursus holdt musikken på et personligt plan. I mange år fik han undervisning af sin morfar, som bragte ham ind på den musikalske vej, han i dag går på. I 2017 dimitterede Adam som cand. Musicae fra Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg med klaver som speciale. I den forbindelse debuterede han som komponist og bandleder med udgivelsen Autumn Red med sit band Farwo.

Troels, A Hymn For Lily

Troels Buur Jensen ∙ Guitar

Med sit musikalske og instrumentariske overblik finder han altid en måde til at bidrage og farve musikken i en ny retning. Han behersker alle guitarens musikalske og klanglige facetter. Sammen med det samme overskud i elektronisk manipulation af guitarens lyd frembringer han nye og spændende veje for orkestrets arrangementer af salmer. Troels er født i 1989 og startede sin rejse med guitaren, da han gik på efterskole. Den har ført ham igennem både Musikalsk Grundkursus samt Syddansk Musikkonservatorium, hvorfra han er uddannet cand. Musicae med speciale i guitar og komposition. Undervejs har han udgivet sit debutalbum Stories From The Countryside, hvilket er et samarbejde med bassist Benjamin Kirketerp under aliaset Kiibu. Derudover er han aktiv i en håndfuld andre originale musikalske sammenhænge.

Benjamin, A Hymn For Lily

Benjamin Møller Kirketerp ∙ Bas

Benjamin er en musikalsk ildsjæl og idé- og ophavsmand til A Hymn For Lily. Med et stort musikalsk og arrangementsmæssigt overskud går han forrest og viser den musikalske retning i orkestret. Han har været kirkesanger igennem mange år og har derigennem en god forståelse for salmernes oprindelse og musikalske udgangspunkt. Han er født i 1990 og startede sin musikalske karriere som klassisk guitarist i en alder af 7 år. I efterskoleårene blev guitaren og den klassiske musik udskiftet med el-bassen og den rytmiske musik. Siden dengang har Benjamin skiftet til bassen og udviklet sig til at være en kompetent og yderst idérig bassist, komponist og arrangør, særligt indenfor crossover genrer mellem rytmisk og klassisk musik. I 2019 blev han uddannet cand. Musicae med speciale i el-bas og komposition ved Syddansk Musikkonservatorium.